Expertiza MLPAT Cadastru

Expertiza tehnica constructii pret

Expertiza tehnica constructii pret – solicita oferta pentru raportul de expertiza tehnica necesar in mai multe situatii:

expertiza tehnica pentru actualizare cadastru

– expertiza tehnica in constructii pentru banca

– expertiza tehnica in constructii pentru autorizatie de construire sau de demolare

– expertiza tehnica in constructii pentru obtinere certificat de edificare

expertiza tehnica constructii pret

Cum se stabileste pretul expertizei tehnice in constructii?

Pretul expertizei tehnice in constructii se stabileste in urma discutiei pe care o purtam in legatura cu lucrarile tale. Avem nevoie sa cunoastem informatiile necesare cu privire la tema lucrarilor, tipul constructiei, suprafetele constructiei etc. Contacteaza-ne si iti putem trasmite oferta noastra de pret!

Solicitare expertiza tehnica constructii pret

Ne poti contacta pentru solicitarea unei oferte de pret pentru expertiza tehnica MLPAT sunand direct la numerele de mai jos sau lasand o solicitare pe whatsapp ori email, in urma careia vom lua legatura cu tine. 

Alege cea mai simpla metoda pentru tine:

0723 095 532 / 0733 479 973 

contact@expertizamlpatcadastru.ro

 

 

expertiza tehnica constructii pret

Tu cu ce scop vrei sa stii pretul expertizei tehnice in constructii?

Vreau sa obtin autorizatie

Atunci cand vrei sa obtii autorizatie de construire sau de demolare, expertiza tehnica in constructii se solicita in Certificatul de Urbanism, alaturi de alte documentatii si proiecte cu care te putem ajuta.

Imi este necesara la banca

Atunci cand in apartament sau casa sunt efectuate modificari, banca iti poate solicita o expertiza tehnica. Cu ajutorul acesteia, poti obtine creditul ipotecar necesar pentru finalizarea tranzactiei imobiliare.

Vreau sa actualizez cadastrul

Expertiza tehnica in constructii iti poate fi necesara pentru a-ti putea actualiza cadastrul, in cazul lucrarilor tip modificari interioare, lucrari de extindere, lucrari de construire, pentru apartamente, case, hale.

Vreau sa intru in legalitate

Daca urmezi procedura de intrare in legalitate prin eliberarea certificatului de edificare a constructiei, atunci vei avea nevoie de expertiza tehnica in constructii, conform Legii 50/1991, art.37, alin.6.

Cat dureaza pana primesti oferta de pret pentru expertiza tehnica?

Iti transmitem oferta de pret rapid, imediat ce cunoastem toate detaliile necesare despre lucrarile tale. Daca vrei sa colaboram impreuna si pentru alte proiecte / documentatii, iti putem transmite o oferta completa de servicii. Solicita expertiza tehnica constructii pret si intreaba-ne si despre restul documentatiilor cu care te putem ajuta:

  • proiectele necesare pentru autorizatie de construire / demolare
  • verificarea proiectelor (referatele de verificare) 
  • servicii de obtinere documentatii (doar in Bucuresti: certificat edificare, certificat urbanism, autorizatie construire si demolare)
Deschide chat
Buna
Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button